Soorten

Kwalitatief Hoogstaande en Duurzame Overkappingen

De houten overkappingen van Twentse Overkappingen

U overweegt een overkapping aan of bij uw woning? Voor welke overkapping kan ik dan terecht bij Twenste Overkappingen? Het antwoord op die vraag is simpel: 'Voor elke houten overkapping die u wenst!'

Dit durven we te stellen omdat al onze houten overkappingen maatwerk zijn. Via deze site geven wij graag een impressie van door ons geleverd werk en de mogelijkheden die Twentse Overkappingen biedt op het gebied van overdekte overkappingen. Maar wat is eigenlijk een overkapping? Wij verstaan onder een overkapping overdekte houten constructie waarmee u buiten extra woonplezier, tuinplezier of extra opslagruimte creëert. Hieronder vallen veranda's en kapschuren, maar ook het tuinhuis en bijvoorbeeld de carport.

Twentse Overkappingen levert en bouwt kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte houten opslagruimte en leefruimte voor buiten. Met een kapschuur beschikt u over extra opslagruimte in een afgesloten deel, terwijl de overkapping een sfeervol onderkomen biedt voor bijvoorbeeld een loungehoek of buitenkeuken. Ook de overkapping in de vorm van een houten veranda, een houten carport, terrasoverkapping of een tuinhuis met houten overkapping behoort tot de mogelijkheden. Wat al onze extra m2 tuin- en woonplezier, ongeacht het formaat of het model gemeen hebben, is dat ze door ons met de grootste zorg op maat gebouwd worden.

Uw houten overkapping van Twentse Overkappingen

Een houten overkapping heeft veel mogelijkheden; het is een speelplek uit de zon of regen voor de kinderen, een beschutte plaats voor de motor of auto, een heerlijke plaats om een loungehoek of buitenkeuken te creëren. Hout heeft een prettige, warme uitstraling die helemaal past bij de huidige woon- en tuintrends. Door te kiezen voor een houten overkapping voegt u sfeer toe aan de woning of tuin. Met zoveel voordelen is het geen wonder dat de houten overkapping snel terrein wint!

Meer informatie of online offerte houten overkapping

Twentse Overkappingen bestaat uit een klein team jonge vakmensen. Ons werkgebied omvat de regio's Enschede en Hengelo. Woont u net iets verder, maar heeft u over onze kwaliteit gehoord en vindt u deze interessant? Neem ook dan gerust contact op!

Het is onze ervaring dat onze klanten doorgaans goed weten wat ze willen. Een project komt dan ook meestal tot stand via een online aanvraag. Vervolgens nemen wij contact met de aanvrager op om de meer uitleg te geven over onze mogelijkheden, de houtsoorten waarmee wij werken, de soorten dakbedekking die wij bieden, en we vertellen meer over onze werkwijze. Meer over hierover vindt u ook op onze pagina 'Kwaliteit'.

De offerte die u vervolgens ontvangt is uiteraard geheel vrijblijvend.

Dus, droomt u ook van een sfeervolle houten overkapping?
Neem dan vandaag nog contact op via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.