Kwaliteit

Kwalitatief Hoogstaande en Duurzame Overkappingen

Kwaliteit in op maat gemaakte kapschuren, veranda's en overkappingen

Twentse Overkappingen bestaat uit een klein team jonge vakmensen. Op deze site vindt u alvast een impressie van de door ons opgeleverde projecten. ((Link naar deze pagina) Twentse Overkappingen levert en bouwt kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte houten opslagruimte en leefruimte voor buiten. Dit kan in de vorm van kapschuur waarmee u zowel extra opslagruimte creƫert als een overkapping voor bijvoorbeeld een loungehoek of buitenkeuken. Een veranda, carport of overkapping hoort ook tot de mogelijkheden. Wat al onze extra m2 tuin- en woonplezier, ongeacht formaat of model gemeen hebben, is dat ze door ons met de grootste zorg gebouwd worden.

Uw houten overkapping van Twenste Overkappingen

Welke overkapping u kiest is aan u. Wat aan ons is, is de geleverde kwaliteit!

Hoewel we met meerdere houtsoorten werken is de meest gevraagde, en door ons meest gebruikte houtsoort Douglas. Deze Europese houtsoort heeft een aantal aantrekkelijke voordelen; het is aantrekkelijk geprijsd, de kap niet nadelig voor de natuur, en het heeft een hoge hardheid. Voor onze projecten gebruiken we vers gezaagd hout. Vers gezaagd Douglas hout zorgt voor een aantrekkelijke geprijsde kapschuur of overkapping omdat het hout niet bij een leverancier, maar op een natuurlijke manier vanzelf droogt in uw eigen tuin. Tijdens het drogen ontstaan er karakteristieke scheuren in het hout. Dit kan geen kwaad. Bij de leverancier in de opslag gedroogd Douglas hout heeft deze scheuren ook. Juist deze natuurlijke werking van het hout zorgt ervoor dat uw overkapping op kapschuur een uniek en landelijke karakter krijgt.

Overkapping met authentieke dakpannen

Afwerken van de Douglas hout is niet nodig. Het materiaal droogt, afhankelijk van de weersinvloeden in een wat grijzige tint op. Wilt u dit niet dan kunnen we het hout uiteraard voor u afwerken.

Juist vanwege het landelijke karakter van een kapschuur of houten overkapping werken wij ook met authentieke dakpannen. Deze gebruikte dakpannen worden zeer zorgvuldig door ons uitgezocht en zijn vanzelfsprekend van een goede kwaliteit. De meerwaarde voor u is een authentiek en landelijk resultaat tegen een scherpe prijs.

Vrijblijvende online offerte houten overkapping

Doorgaans komt een project tot stand doordat onze klanten een online aanvraag doen voor meer informatie of een offerte. Hierop nemen wij contact op met de aanvrager en bespreken de mogelijkheden. De offerte die u vervolgens ontvangt is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten over onze sfeervolle kapschuren of overweegt u de aanschaf van u een houten carport, veranda of houten overkapping? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ons werkgebied omvat de regio's Enschede en Hengelo. Woont u net iets verder, maar heeft u gehoord van onze kwaliteit en vindt u deze interessant? Ook dan bespreken we graag de mogelijkheden.