Over ons

Twentse Overkappingen

Houten kapschuur, veranda of overkapping op maat gemaakt

U ziet ze overal opduiken: de houten kapschuur, houten veranda of houten overkapping. Het buitenleven leeft meer dan ooit en 'buiten' is als een sfeervolle toevoeging bij ons interieur gaan horen. Een houten kapschuur, veranda of tuinoverkapping is een ideale oplossing voor wie optimaal wil genieten van het buitenleven in eigen tuin.

Meer opslagruimte of een beschutte loungeplek?

Twentse Overkappingen levert en bouwt kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte houten opslagruimte en leefruimte voor buiten. Dit kan in de vorm van kapschuur waarmee u zowel extra opslagruimte creƫert als een overkapping voor bijvoorbeeld een loungehoek of buitenkeuken. Een veranda, carport of overkapping hoort ook tot de mogelijkheden. Wat al onze extra m2 tuin- en woonplezier, ongeacht formaat of model gemeen hebben, is dat ze door ons met de grootste zorg gebouwd worden.

Sample background
cad

Uw houten overkapping van Twentse Overkappingen

Twentse Overkappingen bestaat uit een klein team gedreven vakmensen. Op deze site vindt u alvast een impressie van de door ons opgeleverde projecten. Ons werkgebied omvat de regio's Enschede en Hengelo. Woont u net iets verder, maar heeft u over onze kwaliteit gehoord en vindt u deze interessant? Neem ook dan gerust contact op om meer te horen over onze mogelijkheden.

Vrijblijvende online offerte houten overkapping

Het is onze ervaring dat onze klanten doorgaans goed weten wat ze willen. Een project komt dan ook meestal tot stand via een online aanvraag. Vervolgens nemen wij contact met de aanvrager op om de aanvraag te bespreken en om meer uitleg te geven over onze mogelijkheden, de houtsoorten waarmee wij werken, de soorten dakbedekking die wij bieden, en we vertellen meer over onze werkwijze. Meer over hierover vind u ook op onze pagina 'Kwaliteit'.

De offerte die u vervolgens ontvangt is uiteraard geheel vrijblijvend. Dus, droomt u van een sfeervolle kapschuur, extra opslagruimte in uw tuin, een houten carport, veranda of houten overkapping? Neem dan vandaag nog contact op via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.